[website bouwen] [website maken] []
[Start]
[Page 6]
[0 0 1 1 1 1 1 0 640 480]
[Page 3]
[Page 1]
[Page 5]
[Page 2]
[Page 4]
[]

Artobi is al meer dan 20 jaar de Airbrush & Pinstriping specialist in Belgiƫ! In onze webshop vind je dan ook voornamelijk airbrush- en Pinstriping producten en aanverwanten.
100 verschillende airbrushes kan je komen bekijken en uit voorraad verkrijgen. Van de merken die we aanbieden zijn ook de meeste onderdelen
uit voorraad te verkrijgen dus ben je zeker dat je met het door jou gekozen pistooltje kan blijven werken ook.

Workshops
  

Airbrush & Pinstriping

+

Bij Artobi worden er ook regelmatig Workshops voor zowel beginende als gevorderde airbrushers. Ook pinstriping en custompaint komen regelmatig aan bod. Heb je interesse in een van deze workshops schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan kan je volgen welke cursussen wanneer gegeven worden.
Stuur voor de nieuwsbrief even een maitje, dan zetten we je bij op de lijst.

Airbrushes, compressoren, onderdelen, verven, penseeltjes en toebehoren zijn ruim in stock in de winkel en ook bestelbaar via de webshop. Vind je iets niet, laat het ons weten, waarschijnlijk hebben we het in voorraad of kunnen we het snel voor u bestellen.
Onze merken zijn o.a: Rich, Harder & Steenbeck, Iwata, Olympos, Sparmax, Badger, Artool, Createx, Golden, Hansa Pro-Color, House Of Kolor, Specialist paints, 1 Shot, Kafka, Mack, Flakebuster...
  

Materialen

+

+


 Airbrush